José Miguel «Txetxu» Sanz, nou candidat a les primàries del PSC a Terrassa

El candidat reclama “suficient generositat per facilitar un canvi real a l'agrupació i recuperar el govern de la ciutat”

José Miguel “Txetxu” Sanz, candidat a les primàries del PSC Terrassa.
José Miguel “Txetxu” Sanz, candidat a les primàries del PSC Terrassa. | PSC Terrassa
LaTorre
19 de febrer del 2020
Si aquesta setmana coneixíem que l’exalcalde de Terrassa i actual líder del grup municipal del PSC, Alfredo Vega, es presentaría a la reelecció per seguir al capdavant del partit, ara s’ha fet públic el seu primer rival a les primàries. Es tracta de José Miguel “Txetxu” Sanz, militant del PSC egarenc crític amb l’actual direcció per no aglutinar més i nous sectors socialistes.

Sanz reclama “suficient generositat per facilitar un canvi real a l'agrupació i recuperar el govern de la ciutat” tot afirmant que “s’ha de reconèixer l’esforç i el treball realitzat” però es decanta per trencar amb les que considera “velles dinàmiques”.

“Txetxu” Sanz, militant actiu del PSC a Terrassa, qualifica “d’accident” la derrota a les darreres eleccions municipals en les que considera “unes circumstàncies favorables” en context de recuperació d’alcaldies i la crescuda del vot socialista arreu. Segons el candidat, les raons de la derrota es fonamenten en “l’excessiva” implicació amb l’alcalde i defensa el trencament “amb qualsevol identificació del PSC amb la darrera etapa” per facilitar una oposición real.

Sanz, expert en consum, associacionisme i participació ciutadana, considera que la seva candidatura ajudarà a dinamitzar als i les militants socialistes, de les que en parla com a “persones compromeses amb la ciutat i els principis de justicia social, el medi ambient, el progrés, els drets humans i el feminisme”.