Hoquei inclusiu: 100 persones amb discapacitat intel·lectual entrenen amb 20 jugadors de Divisió d’Honor a Terrassa

La tercera edició del Clínic BBVA Hockey Plus va tenir lloc aquest dissabte a l'Estadi Municipal Martí Colomer de Terrassa

Un centenar de persones amb discapacitat intel·lectual van participar a la tercera edició del clínic.
Un centenar de persones amb discapacitat intel·lectual van participar a la tercera edició del clínic. | FUPAR
LaTorre
18 de febrer del 2020
100 persones amb discapacitat intel·lectual van participar aquest dissabte a la tercera edició del Clínic BBVA Hockey Plus, un entrenament d'hoquei conduït per 20 jugadors de les lligues de Divisió d'Honor amb la col·laboració de 40 voluntaris. L'Estadi Municipal d'hoquei Martí Colomer de Terrassa va acollir l'activitat.

Durant la jornada, els jugadors, acompanyats dels seus entrenadors habituals, van realitzar un circuit tancat d'exercicis de perfeccionament, on hi treballen tècniques com la conducció, el xut a porteria les passades o el regat. 18 jugadores i jugadors de les lligues de Divisió d'Honor dels equips egarencs Club Egara, Atlètic Terrassa, Línia 22 i CD Terrassa van participar a l'activitat.

 
A més, com a novetat, en aquesta edició les persones amb discapacitat també van liderar una part de l'entrenament, dirigint als voluntaris principiants. D'aquesta manera, des de l'organització expliquen que aquesta acció afavoreix el lideratge actiu i reivindica les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual en l'àmbit esportiu".

La trobada va comptar amb la presència de Xavier Adell, president de la Federació Catalana d'Hoquei, organitzadora de l'esdeveniment juntament amb FUPAR. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, regidor d'esports, i Lluïsa Melgares, Tinenta d'Alcalde, també van ser-hi presents.