Cap de setmana amb cinc denúncies penals per alcoholèmia a Terrassa

Un dels infractors va donar un resultat de 1,29 mg/l a la taxa d'alcoholèmia

LaTorre
17 de febrer del 2020
Aquest cap de setmana la Policia Municipal va iniciar diligències penals contra cinc conductors que superaven la taxa d'alcoholèmia permesa. 

El primer dels casos va tenir lloc la matinada de dissabte, a les 0.30 h, el servei del 112 va informar a la Policia Municipal que un vehicle havia col·lidit contra un fanal a l’avinguda de Béjar, a l’alçada de la carretera de Matadepera, i que el conductor semblava ferit. Va acudir al lloc una unitat policial, que va informar que es tractava d’una sortida de la via i que el vehicle havia impactat amb un fanal, tot i que no hi havia cap persona ferida. El conductor va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia, donant uns resultats de 0,84 mg/l i 0,89 mg/l, motiu pel qual es van iniciar diligències penals. Al lloc va acudir una ambulància, però no va haver d’intervenir. El vehicle accidentat va ser traslladat al dipòsit municipal.

Dissabte, a les 5 h, una dotació de la Policia Municipal en servei ordinari va presenciar una infracció d’un vehicle al passeig del Vint-i-dos de Juliol, l’alçada del carrer de Bartomeu Amat. Els agents van observar que la conductora infractora presentava símptomes d’estar sota la influència de l’alcohol. Se li van realitzar les proves d’alcoholèmia, en les quals va donar uns resultats de 0,92 mg/l i 0,94mg/l, motiu pel qual es van iniciar diligències penals.

Dissabte, a les 20.14 h, una conductora va comunicar que havia tingut un accident a l’avinguda del Vallès i que havia seguit a l’altre vehicle fins al carrer de Solsona, on va ser interceptat. Agents de la Policia Municipal li van fer les proves d’alcoholèmia al conductor contrari, que va donar uns resultats de 1,12 mg/l a la prova estimativa i de 1,17 i 1,18 mg/l a les de precisió, motiu pel qual es van iniciar diligències penals.

A les 3.50 de la matinada de diumenge, una patrulla de la Policia Municipal va observar un accident a la plaça de la Dona. En interactuar amb el conductor del vehicle implicat, els agents van observar que podia estar ebri. Se li van realitzar les proves d’alcoholèmia corresponents, amb resultats de 0,74 mg/l, a l’estimativa, i de 0,75 i 0,72 mg/l a les de precisió Es van iniciar diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Diumenge, a les 20.55 h, la Policia Municipal va ser informada que un conductor circulava sota la influència de begudes alcohòliques pel carrer de Granada, a l’alçada del carrer de Sevilla. Una patrulla va interceptar el vehicle i va sotmetre al conductor a la prova estimativa d’alcoholèmia, en la qual va donar un resultat positiu d’1,19 mg/l. Traslladat a les dependències policials, els resultats de les proves evidencials van ser d’1,29 i 1,27 mg/l, motiu pel qual es van iniciar diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit. Així mateix, es van efectuar denúncies per circular amb la ITV caducada.