Terrassa acollirà un debat centrat en la mobilitat entre casa i la feina

LaTorre
17 de febrer del 2020
El Museu de la Ciència i Tècnica de Catalunya de Terrassa (mNACTEC) serà l'escenari del debat sobre mobilitat "Anar de casa a la feina, com abordar-ho al segle XXI". La sessió tindrà lloc al dimecres 25 de febrer de 10 a 12 h del matí i s'emmarca dins dels actes de la Mobile Week Barcelona 2020, que enguany se centra en mobilitat i futur, robòtica i intel·ligència artificial i dades i seguretat.

L'activitat arriba amb la intenció de relacionar tecnologia mòbil i desplaçaments a la feina, per analitzar les possibilitats i alternatives que pot donar la primera per facilitar la mobilitat en aquests casos. D'aquesta manera, durant el col·loqui es plantejaran qüestions relacionades amb la mobilitat del futur, les prestacions de la tecnologia en els desplaçaments entre casa i la feina o els canvis de regulació en l'àmbit, entre d'altres.

A l'acte hi participaran com a ponents Manel Ferri, expert en mobilitat i autor del llibre La Movilidad Sostenible al Trabajo: Un reto pendiente, Eva Romagosa, directora d'Innovació (CIO) i cofundadora de BusUp i Pere Aguilar, cap de Secció de Transports Públics de l'Ajuntament de SantCugat. Nel·la Saborit, enginyera civil, experta en mobilitat i tècnica del Pla Estratègic de Mobilitat de Barcelona, moderarà el debat.