Detenen un monitor de patinatge per presumptes abusos a menors a Terrassa i Vacarisses

El jutge li prohibeix entrar al municipi mentre la investigació prova d'identificar totes les possibles víctimes

Brimo
Brimo | Josep Maria Montaner
NacióDigital
15 de febrer del 2020
Actualitzat el 17 de febrer a les 14:31h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un monitor de patinatge per presumptes abusos sexuals a menors als clubs de Terrassa i Vacarisses. L'home va ser detingut divendres per agents de l'àrea d'investigació de Terrassa, segons han explicat els Mossos d'Esquadra, i  se l'investiga com a presumpte autor d'abusos sexuals a menors, diversos dels quals eren alumnes que patinaven al club. 

L'arrestat té 45 anys i és de nacionalitat espanyola. Aquest dissabte al matí ha passat a disposició judicial i el jutjat de guàrdia de Terrassa ha acordat deixar-lo en llibertat provisional amb l'obligació de personar-se periòdicament als jutjats. També se li ha prohibit entrar al municipi i comunicar-se amb les alumnes del club. La investigació continua oberta per determinar si hi ha més casos d'altres patinadores que també hagin pogut ser víctimes dels abusos d'aquest monitor. 

Per la seva banda, l'Ajuntament de Vacarisses ha expressat el seu suport al club, a totes les nenes inscrites i a les seves famílies, i s'ha posat a disposició per a tot allò que puguin necessitar. El club es va fundar el 2013 i té actualment mig centenar de patinadors i patinadores. 

​Amb aquest, ja són dos els professors arrestats per abusos aquest mes, ja que el passat 7 de febrer va ser detingut un professor de l'Institut d'Educació Secundària de La Bisbal d'Empordà, per haver abusat presumptament de tres nenes menors d'edat.