1 de 10
Escola pública

L’AMPA de l’Escola Abat Marcet de Terrassa denuncia el tancament d’una classe de P3 el curs vinent

L’anunci, del que els pares i mares del centre se’n van assabentar aquest dijous, alerten que “no afavoreix la lluita contra la segregació escolar” a dues setmanes del període de preinscripció

per LaTorre, 14 de febrer de 2020 a les 14:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'AMPA de l'Escola Abat Marcet ha mostrat el seu rebuig a la intenció per part del Departament d'Ensenyament de tancar una classe de P3 del centre de cara al curs 2020-2021. L'anunci, del que els pares i mares se'n van assabentar aquest dijous, alerten que "no afavoreix la lluita contra la segregació escolar".

Segons l'Associació de Mares i Pares, el centre es caracteritza per un projecte integrador i inclusiu i alerten que aquesta decisió a dues setmanes del període de preinscripció escolar deixa l'escola "en situació de desigualtat de condicions educatives".


A més, des de la mateixa associació denuncien la decisió "presa per l'administració, sense consensuar" d'afegir un grup més a cinquè de primària, la qual cosa informen que es tradueix en dificultats per a desenvolupar el projecte educatiu del centre.

Amb vista a la problemàtica, han demanat una reunió urgent amb l'Ajuntament i amb serveis territorials d'Ensenyament. A més, han avisat que resten a l'espera de consensuar amb altres AMPES la via reivindicativa.


 
Participació