Arriba la cinquena edició del Terrassa Street Art amb 14 tallers artístics gratuïts

La primera activitat es va impartir el 17 de febrer i el projecte culminarà amb l’espectacle final “Òpera Circus” el 27 de març al Teatre Principal

Activitat d'Òpera Collage en una edició anterior del projecte.
Activitat d'Òpera Collage en una edició anterior del projecte. | Barcelona Classic Concert
LaTorre
14 de febrer del 2020
Actualitzat el 19 de febrer a les 12:14h
Terrassa acull per cinquena vegada una nova edició del Terrassa Street Art entre el 17 de febrer i el 16 de març. En aquesta ocasió, el projecte consta de 14 tallers -12 per a infants i dos per a adults- per iniciar als i les participants en activitats com el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals, entre d'altres. Consulta'n aquí tots els tallers i horaris.

Els tallers, que es duran a terme a diferents equipaments municipals i arribaran a tots els districtes de la ciutat, són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania, principalment, a infants i joves.

L'objectiu del projecte és apropar la cultura al conjunt de la ciutadania, facilitar-ne la participació i l'accés, així com oferir la possibilitat als i les participants d'adquirir coneixements al voltant de diferents disciplines artístiques, compartir experiències i convertir-se en protagonistes d'aquest projecte de cohesió social i dinamització territorial a través de la cultura. El Terrassa Street Art, a més, compta amb la direcció artística de Barcelona Clàssic Concert (BCC).

El projecte d'aquest any culminarà amb l'exhibició de l'espectacle participatiu i interdisciplinari "Òpera Circus", una obra centrada en el món del circ que es podrà veure en dos passis previs: el 20 de març a les 18.30 h al Casal Cívic de Can Parellada i el 23 de març a les 18.30 h al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer. L'espectacle final es podrà veure al Teatre Principal de Terrassa el divendres 27 de març a les 19 h.