Terrassa Street Art

Arriba la cinquena edició del Terrassa Street Art amb 14 tallers artístics gratuïts

La primera activitat es va impartir el 17 de febrer i el projecte culminarà amb l’espectacle final “Òpera Circus” el 27 de març al Teatre Principal

per LaTorre , 14 de febrer de 2020 a les 13:30 |
Activitat d'Òpera Collage en una edició anterior del projecte. | Barcelona Classic Concert
Terrassa acull per cinquena vegada una nova edició del Terrassa Street Art entre el 17 de febrer i el 16 de març. En aquesta ocasió, el projecte consta de 14 tallers -12 per a infants i dos per a adults- per iniciar als i les participants en activitats com el cant coral, les arts escèniques, la dansa o les arts visuals, entre d'altres. Consulta'n aquí tots els tallers i horaris.

Els tallers, que es duran a terme a diferents equipaments municipals i arribaran a tots els districtes de la ciutat, són gratuïts i estan oberts a tota la ciutadania, principalment, a infants i joves.


L'objectiu del projecte és apropar la cultura al conjunt de la ciutadania, facilitar-ne la participació i l'accés, així com oferir la possibilitat als i les participants d'adquirir coneixements al voltant de diferents disciplines artístiques, compartir experiències i convertir-se en protagonistes d'aquest projecte de cohesió social i dinamització territorial a través de la cultura. El Terrassa Street Art, a més, compta amb la direcció artística de Barcelona Clàssic Concert (BCC).

El projecte d'aquest any culminarà amb l'exhibició de l'espectacle participatiu i interdisciplinari "Òpera Circus", una obra centrada en el món del circ que es podrà veure en dos passis previs: el 20 de març a les 18.30 h al Casal Cívic de Can Parellada i el 23 de març a les 18.30 h al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer. L'espectacle final es podrà veure al Teatre Principal de Terrassa el divendres 27 de març a les 19 h.

 

Participació