Terrassa acollirà una xerrada que situa els animals com a eina terapèutica

L'activitat està organitzada per la Fundació Avan i comptarà amb la participació de l'entitats egarenques Som Alaire, que fa teràpia amb cavalls, i Benestar Animal

LaTorre
14 de febrer del 2020
El Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de Terrassa (Pl. de la Cultura, 5) acollirà el pròxim dijous 20 de febrer una xerrada que tractarà els animals com a eina terapèutica. Sota el títol "Animals assistència, cuidem-los perquè ens cuidin", l'acte està organitzat per la Fundació Avan i compta amb la col·laboració de membres de les entitats Som Alaire, que aportaran la seva experiència amb la teràpia basada en els cavalls i Benestar Animal-Improcan, que aconsellaran sobre com actuar en cas d'incloure un animal d'assistència en una família.

Som Alaire és una associació sense ànim de lucre formada per un equip de professionals multidisciplinar que basa la seva acció en l'equinoteràpia -teràapia a partir de cavalls- per a desenvolupar el benestar psicològic, físic i social, tant de forma puntual com en patologies. Pel que fa a Benestar Animal, és una associació egarenca que vetlla pels drets dels animals.

L'activitat s'emmarca en el Cicle de Cultura Neurològica i tindrà lloc el pròxim dijous 20 de febrer entre les 17.00 i les 19.00 h al Casal Cívic Avel·lí (Pl. de la Cultura, 5). La xerrada és oberta a tothom i l'entrada és gratuïta. Dins del mateix cicle, el pròxim 26 de febrer tindrà lloc a Castellar del Vallès la xerrada "Assertivitat, estils de comunicació i relacions personals".