SORTEIG Dues entrades dobles per veure la jove companyia IT Dansa

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle el dissabte 22 de febrer al Centre Cultural Terrassa

IT Dansa actuarà al Centre Cultural Terrassa.
IT Dansa actuarà al Centre Cultural Terrassa. | Cedida
LaTorre
14 de febrer del 2020

IT Dansa, nascuda com un projecte pedagògic de l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 1998, presenta un repertori que inclou quatre coreografies, dues d’elles estrenades al Festival Grec de Barcelona 2018. 

The prom, de Lorena Nogal, In Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui, Whim, d’Alexander Ekman, i la premiada Wad-Ras, de Montse Sánchez i Ramón Baeza, conformen aquest programa que es podrà veure el proper dissabte 22 de febrer en una única funció dins del marc de la 37a Temporada BBVA de Dansa al Centre Cultural Terrassa. 

Amb més de 20 anys d’existència, IT Dansa ha estrenat més de 30 coreografies i ha fet més de 300 actuacions, participant en festivals de prestigi. Des de fa quatre anys, a més, realitza una gira europea de dos mesos de durada. Entre les grans figures de la coreografia que han format part del repertori de la companyia, destaquen Jirí Kylián, Ohad Naharin, Nacho Duato, Ramon Oller, Jacopo Godoni, Alex Ekman o Rafael Bonachela.

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure IT Dansa, el dissabte 22 de febrer a les 20h, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous, 20 de febrer a les 10:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dijous 20 de febrer a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.