La UPC de Terrassa gradua aquest dijous 109 nous professionals de la visió

Avui dijous 86 alumnes es graduen en Òptica i Optometria i 23 es titulen del Màster universitari en Optometria i Ciències de la Visió

Un infant rep atenció al Centre Universitari de la Visió de la FOOT.
Un infant rep atenció al Centre Universitari de la Visió de la FOOT. | UPC Terrassa
LaTorre
13 de febrer del 2020
Avui dijous, a les 19.00 hores, la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) lliurarà el títol a 86 graduats en Òptica i Optometria així com a 23 titulats del Màster universitari en Optometria i Ciències de la Visió. D'aquesta manera, a l'acte s'hi graduen 109 nous professionals de la vista. L'auditori de l'Escola Municipal de Música (C/Miquel Vives, 2) acollirà la cerimònia.

L'acte de graduació serà presidit pel degà de la FOOT, Joan Gispets, i el president del Col·legi Oficial d'Òptics i Òptiques Optometristes de Catalunya, Alfons Bielsa. El padrí de la promoció serà José Manuel González-Méijome, de la Universidade do Minho (Braga, Portugal), que va rebre el premi a l'optometrista de l'any 2016. A més, Ousman Umar, fundador de l'ONG NASCO Feeding Minds, impartirà la conferència Viatge al país dels blancs: el camí cap a l'educació.

L'acte serà presidit pel degà de la la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa, Joan Gispets, i també comptarà amb la participació d'Alfons Bielsa, president del Col·legi Oficial d'Òptics i Òptiques Optometristes de Catalunya.

La FOOT

La Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT), situada al Campus de Terrassa, és l'únic centre docent de Catalunya que imparteix els estudis de grau en Òptica i Optometria i els estudis de Màster universitari en Optometria i Ciències de la Visió.

També compta amb una clínica optomètrica, el Centre Universitari de la Visió (CUV), un centre integral, pioner a Espanya, de docència, recerca i atenció al pacient en l'àmbit de la salut visual, on l'alumni té l'oportunitat d'iniciar-se en l'exercici professional visitant pacients externs sota la tutela del professorat. El CUV va superar l'any passat el nombre de 22.000 visites.

La Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) –únic centre universitari a Catalunya que forma òptics i optometristes- ha titulat al llarg dels seus 43 anys d'història a prop de 5.000 professionals d'aquesta disciplina i actualment compta amb 500 estudiants.