Medi Ambient

La Seu d'Ègara i la Casa Alegre de Sagrera reben el distintiu Biosphere de compromís amb la sostenibilitat

El distintiu és atorgat per Diputació i la Cambra de Comerç de Barcelona i pretén fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible

per LaTorre, 12 de febrer de 2020 a les 11:30 |
El menjador de la Casa Alegre de Sagrera. | Arxiu
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Seu d'Ègara i la Casa Alegre de Sagrera han rebut el distintiu Biosphere, pel seu compromís amb la sostenibilitat. Ara, les dues seccions del Museu de Terrassa se sumen a l'Oficina de Turisme, que ja va obtenir el segell el 2018.

Aquest reconeixement té com a objectius principals fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible i turisme responsable entre les empreses i els serveis turístics, atorgar singularitat a l'oferta turística, identificar i crear nous productes turístics sostenibles o fomentar la col·laboració públic – privada, entre altres.
Impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR), aquesta condecoració internacional estableix una metodologia per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics d'una destinació, siguin públics o privats.


En aquesta línia, l'objectiu del Museu és mantenir un desenvolupament turístic sostenible mitjançant l'adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l'impacte de les seves instal·lacions i activitats en l'entorn, apostant per la gestió sostenible com un dels valors centrals de la seva activitat.

 

Participació