1 de 10
Urbanisme

FOTOS L'Ajuntament de Terrassa amplia a 3 metres la vorera en un tram de l'avinguda del Vallès

Les obres d'urgència s'han dut a terme entre la rambla de Francesc Macià i el carrer de Manresa, on l'amplada de la vorera no assolia ni un metre en algun punt

El tram de l'avinguda del Vallès on s'han dut a terme les obres. | Ajuntament de Terrassa
per LaTorre, 11 de febrer de 2020 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El tram de l'avinguda del Vallès on s'han dut a terme les obres. Foto: Ajuntament de Terrassa

Aquest mes de febrer han finalitzat les obres en un tram de la vorera de l’avinguda del Vallès, entre la rambla de Francesc Macià i el carrer de Manresa. L’Ajuntament ha dut a terme una actuació per tal d’ampliar la superfície d’aquesta vorera a 3 metres en tota la seva longitud. Fins ara, aquest tram tenia una amplada insuficient i variable, sent el punt més estret de només 0,95 metres.

La millora de l’accessibilitat en aquesta via és una actuació d’especial importància, ja que és un tram de vorera molt transitat pels vianants, donada la seva proximitat a diversos equipaments com el Centre d’Assistència Primària (CAP) Terrassa Nord, el Casal de Gent Gran Sant Pere Nord, l’escola Joan Marquès i Casals i la Biblioteca del Districte 6. Les obres han estat executades per l’empresa Tebancat SL, han tingut una durada de tres mesos i han comptat amb un pressupost de 65.321 euros.


 

Participació