L'AMPA de l'Escola Sala i Badrinas rep amb esperança el pacte entre Govern i Ajuntament pel futur de l'escola

Jessica Saduskie, portaveu dels pares i mares del centre, agraeix la "predisposició" a les administracions i manifesta la seva satisfacció per la continuïtat del projecte

11 de febrer del 2020
Actualitzat el 18 de maig a les 11:06h
Barracó de l'Escola Sala i Badrinas de Terrassa.
Barracó de l'Escola Sala i Badrinas de Terrassa. | GSV
L'AMPA de l'Escola Sala i Badrinas de Terrassa veu amb molt bons ulls el pacte entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya quant al futur del centre. Fonts consultades per LaTorre, a més, indiquen que ambdues administracions s'estan mostrant "molt compromeses i proactives", pel que els pares i mares del centre es troben satisfets.

Aquest dilluns coneixíem la firma del Protocol entre Jordi Ballart, alcalde de Terrassa i Josep Bargalló, Conseller d'Educació, amb la intenció d'encarrilar la construcció del centre, que al setembre es convertirà en Institut-Escola i de moment està format de barracons.

Malgrat Ballart i Bargalló no van concretar els terminis d'execució de les obres, Jessica Saduskie, portaveu de l'AMPA de l'escola, espera que "siguin tan ràpides com es pugui" i confia que l'acord entre administracions agilitzarà el projecte, del que algunes veus afirmen que el 2023 hauria d'estar llest.
 

Solar on s'ha de construir la nova escola, a la carretera de Rubí. Foto: GSV


En aquesta línia, Saduskie manifesta la seva satisfacció sobretot per la garantia de continuïtat del projecte, "format per un gran equip i amb plena confiança per part dels pares dels alumnes", però també amb la confirmació de la construcció del nou edifici, "que també és molt important".

A més, Saduskie celebra que finalment el projecte es trobi als pressupostos des de l'abril passat, cosa que "els tranquil·litza i il·lusiona". Des de l'AMPA també apunten que la construcció d'un edifici d'aquestes característiques "no és fàcil" i apunta la crisi econòmica com a principal culpable de l'endarreriment.

Quant a la relació amb l'administració local, la portaveu de l'Associació de Pares i Mares de l'escola ha reconegut que és molt bona, però ha recordat que si no es compleixen els compromisos acordats, seguiran reivindicant "una escola pública i de qualitat".