mnactec

«L'apocalipsi» de Catalunya Ràdio inaugura l'espai Ràdio mNACTEC de Terrassa

L'emissió s'ha dut a terme a l'estudi 17 de l'emissora, que a partir d'aquest dimarts es pot visitar al museu egarenc

per LaTorre , 11 de febrer de 2020 a les 13:00 |
L'estudi 17 de Catalunya Ràdio al mNACTEC de Terrassa. | mNACTEC
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), situat a Terrassa, ha inaugurat aquest dimarts el nou espai Ràdio mNACTEC amb l'emissió en directe del concurs "L'apocalipsi" d'El matí de Catalunya Ràdio. D

Entre la cinquantena d'assistents a l'emissió en directe hi han assistit la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar; el director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo; el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa i el director del mNACTEC, Jaume Perarnau.

  L'estudi 17 de Catalunta Ràdio, a Terrassa des d'avui

L'estudi 17 de Catalunya Ràdio, que fins ara es trobava a la seu de l'emissora a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, compta amb una superfície de 100 metres quadrats i està equipat amb una taula de control i 6 micròfons. També es complementa amb una petita mostra de l'evolució de la radio, des de finals del segle XIX fins als nostres dies.

Aquesta experiència ha estat possible gràcies a la col·laboració de Catalunya Ràdio i el museu, la qual també inclou la formació de personal del centre per facilitat l'operativitat de l'estudi. D'aquesta manera, els visitants hi podran experimentar el món radiofònic, però també podrà ser utilitzat com a unitat mòbil per a emissores de ràdio i també per a la retransmissió de contingut propi.
 

L'estudi compta amb 6 micròfons. Foto: mNACTEC

 

Taula de producció de l'espai Ràdio mNACTEC. Foto: mNACTEC

 

Participació