Torna a Terrassa el programa «Activa el +60» amb prop de 70 activitats per la gent gran

El calendari d'activitats recull propostes relacionades amb la cultura, la natura o l'activitat física, entre d'altres

Una senyora en un taller.
Una senyora en un taller. | ACN
LaTorre
11 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:43h
L'Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Promoció de la Gent Gran, organitza una nova edició del programa "Activa el +60", la qual un any més inclou més de setanta activitats adreçades a la ciutadania de 60 anys o més en diferents espais de la ciutat.

L'edició d'enguany arriba amb una setantena de propostes fruit de la col·laboració entre diferents serveis municipals, associacions i entitats de la ciutat, amb l'objectiu d'aglutinar en un únic programa totes activitats per la gent gran de Terrassa. L' "Activa el +60" del 2020 compta amb el doble d'activitats que el del 2019, que queden recollides en un programa editat en format de lectura fàcil.

El programa aplega propostes variades arreu de la ciutat. D'aquesta manera, cultura, natura, activitat física o cinema formen part del calendari. Així doncs, tampoc hi faltaran les activitats que més èxit han tingut en anys anteriors i que per aquest motiu es mantenen any rere any, com ara el cicle d'excursions "Viure la natura" que enguany inclou un total de deu sortides; el cicle de cinema, amb vuit pel·lícules i els seus respectius col·loquis, o els assajos oberts a l'Auditori Municipal amb l'Orquestra Terrassa 48. La primera activitat del cicle tindrà lloc el 17 de febrer, amb l'inici del cicle de cinema. Consulta tot el calendari aquí.

Amb el programa Activa el +60, el Govern egarenc dóna compliment als seus compromisos, recollits pel Programa de Govern, de treballar per l'envelliment actiu i saludable, per l'enfortiment dels drets de les persones grans i pel foment de la participació de la gent gran en les activitats de ciutat. En aquesta línia, enguany el programa que s'ha editat amb totes les activitats, que s'està distribuint per equipaments municipals, incorpora una crida a la participació per tal que totes les persones grans se sentin corresponsables de la millora del programa per anys vinents, fent arribar al servei noves propostes per a pròximes edicions.