FOTO Un immens mural decora el casal cívic de Montserrat, Torre-sana i Vilardell

La creació, obra de l'artista plàstic Wedo, és l'obra escollida en la darrera edició de la beca "Graffitti Invaders" de l'Ajuntament de Terrassa

El mural pintat per l'artista Wedo al casal cívic de Montserrat, Torre-sana i Vilardell.
El mural pintat per l'artista Wedo al casal cívic de Montserrat, Torre-sana i Vilardell. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
10 de febrer del 2020

El mural pintat per l'artista Wedo, al casal cívic de Montserrat, Torre-sana i Vilardell Foto: Ajuntament de Terrassa

L'artista plàstic Wedo ha finalitzat aquests dies el mural que ha pintat en una de les façanes del casal cívic de Montserrat, Torre-sana i Vilardell (c/ Salamanca, 35). Aquest mural és l'obra escollida en la darrera edició de la beca "Graffitti Invaders", una de les beques de suport a la creació artística del BaumannLab, que cada any convoca l'Ajuntament de Terrassa a través del servei de Joventut i Lleure Infantil per promocionar la creació artística entre el jovent i la professionalització dels i les joves artistes de la ciutat.

El projecte "Graffitti Invaders" es desenvolupa cada any en una zona diferent de la ciutat, amb la participació directa d'entitats i del veïnat del territori. El servei d’Estructura territorial i els Serveis Socials municipals col·laboren amb el servei de Joventut en aquest projecte. A les trobades amb entitats que s'han fet en els darrers mesos es va decidir treballar el tema de la neteja i es va proposar a les entitats que fessin fotos relacionades amb el tema. L'obra realitzada està basada en una de les fotos fetes durant aquest procés, i vol ser una crida a la reflexió sobre el consum indiscriminat i la producció de residus de la nostra quotidianitat.