L'ANC de Terrassa, Matadepera i Viladecavalls organitza busos per anar a veure Puigdemont a Perpinyà

El pròxim 29 de febrer, Perpinyà acollirà l'acte del Consell per la República amb el president Carles Puigdemont i els dos eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí

Clara Ponsatí, Toni Comín i Carles Puigdemont a les portes de l'Europarlament.
Clara Ponsatí, Toni Comín i Carles Puigdemont a les portes de l'Europarlament. | ACN
LaTorre
06 de febrer del 2020
Actualitzat el 24 de febrer a la 13:29h
Perpinyà acollirà el pròxim 29 de febrer una trobada del Consell per la República en què s'hi espera la presència dels eurodiputats independentistes Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí. L'organització de l'acte preveu comptar amb un mínim de 50.000 assistents, els quals s'espera que acudeixin a la Catalunya Nord des de tots els racons del Principat, tant en cotxe particular com en autocar.

Diverses poblacions del Vallès s'han adherit a la convocatòria i han organitzat autocars per assistir-hi. D'aquesta manera, de Terrassa, Matadepera i Viladecavalls, a través de les seccions locals de l'ANC, es troben entre els municipis des d'on s'espera que surtin desenes de persones en direcció a Perpinyà. En tots els casos el cost del bitllet d'anada i tornada és de 15€. D'altres poblacions vallesanes com Sant Quirze del Vallès, Castellbisbal o Sabadell també en sortiran autocars.

Els autobusos de Terrassa sortiran de l'estació d'autobusos de la ciutat (carretera de Montcada, 2) a les 6 del matí del dissabte 29 de febrer. Els bitllets es poden adquirir als Cants per la llibertat, cada dia de 19 a 20 h al Raval de Montserrat i a la seu de l'ANC Terrassa (C/Torrent 153), de dilluns a divendres de 17 a 19 h.

En el cas de Viladecavalls, els autocars sortiran el mateix dissabte a les 7.30 h del matí des de la Plaça Coronel Busquets i es poden adquirir a través d'aquest enllaç. Pel que fa a Matadepera, sortiran el mateix dia a les 8 h des del camp de futbol del municipi i tornaran de Perpinyà pels volts de les 20.30 h. Els tiquets es poden adquirir a Mic Sabadetes (carretera de Terrassa, 2).  Consulta aquí tots els busos que surten el pròxim 29 de febrer des d'arreu de Catalunya en direcció a Perpinyà.