Trenca l'immobilitzador del vehicle després de ser caçat circulant dins d'un parc i sense ITV ni carnet a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa havia aturat l'infractor quan circulava per una zona verda del Roc Blanc de Terrassa

LaTorre
05 de febrer del 2020
Actualitzat a les 17:54h
Un conductor va ser denunciat aquest dimarts a Terrassa després de trencar l'immobilitzadació que la Policia Municipal egarenca havia efectuat al seu vehicle per conduir temeràriament, sense ITV ni carnet.

Aquest dimarts a la tarda, un particular va avisar a la Policia Municipal de Terrassa que un vehicle estava circulant de forma negligent per l'interior de la zona verda situada entre els carrers d'Icària i de Sicília. Diverses patrulles es van personar al lloc dels fets, i un cop identificat el conductor, van constatar que se li havia retirat el carnet anteriorment i a més, el cotxe no comptava amb la ITV per no reunir les condicions tècniques necessàries per circular. 
Per això, van immobilitzar el vehicle al carrer de Bailén.

Un cop denunciat per un delicte contra la seguretat  viària i per no comptar amb la ITV, els agents van realitzar la comprovació de la immobilització del vehicle, que ja no es trobava al lloc dels fets, motiu pel qual van denunciar a l'infractor per trencar la immobilització. Posteriorment, es va localitzar el vehicle al carrer de Volta i es va donar avís a Egarvia per retirar-lo al dipòsit municipal.