Roger Pera i l'actriu terrassenca Ángela Monge aterren a Terrassa amb el seu espectacle «Coitus»

L'egarenc Òscar Contreras dirigeix l'espectacle, una comèdia sobre les relacions de parella i les seves situacions quotidianes

Ángela Monge i Roger Pera presenten  "Coitus"
Ángela Monge i Roger Pera presenten "Coitus" | CCT
LaTorre
05 de febrer del 2020
El Centre Cultural de Terrassa acollirà aquest dissabte en doble funció (18 h i 21 h) el show d'humor Coitus, protagonitzada per Roger Pera i la terrassenca Ángela Monge. L'obra, que tracta les relacions de parella i les seves situacions quotidianes, és una continuació de l'exitosa Orgasmos, que els mateixos actors van representar a Terrassa el passat octubre.

Coitus és una obra de teatre en què temes com l'amor, el sexe, el matrimoni, la maternitat o la família són tractats des de la ironia, el sarcasme, el cinisme i l'humor. L'espectacle és dirigit pel també egarenc Òscar Contreras, que vist l'èxit de la primera part, va encarregar una segona entrega al dramaturg Agustí Franch.

Entrades aquí.

Els protagonistes

L'actriu egarenca  Angela Monge va estudiar a l'Estudio Internacional Corazza de Madrid i ha treballat en teatre i en series com La Riera (TV3). Actualment és una de les actrius més conegudes del panorama alternatiu de Barcelona. També va rebre el premi a millor actiu al Film Creation Summer Festival per la seva participació al curtmetratge Kübler Ross.

Roger Pera, fill de l'actor Joan Pera, ha treballat en teatre, cinema i televisió, però també com a actor de doblatge, posant veu a figures com Matt Damon o Tobey Maguire, entre d'altres. De formació autodidàctica, va fer el salt professional a la sèrie de sobretaula Poblenou (1994) i actuant en un dels musicals més destacats del moment, Germans de sang (1994)

Contreras va formar-se com a actor-director a l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) i actualment es troba dirigint l'obra Coitus a Barcelona i Madrid. També ha participat en sèries com El Cor de la Ciutat (TV3) i en una desena d'anuncis televisius al costat de diverses marques com Estrella Damm, Mercedes o García Baquero.