TEMPORADA PRIMAVERA 2020 DEL CCT

Tot el que has de saber sobre la nova Temporada de Primavera del Centre Cultural de Terrassa

Aquest cap de setmana arrenca la Temporada de Primavera 2020 del CCT, que portarà a la ciutat 29 espectacles d'artistes com Quim Masferrer, Jorge Blass, el ballet de l'Òpera de Viena, Manu Guix o tributs a Queen i ABBA

per Marc Solé , Terrassa, 30 de gener de 2020 a les 16:00 |
Quim Masferrer portarà el seu espectacle | Centre Cultural de Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana arrenca la nova temporada de primavera del Centre Cultural de Terrassa (CCT), la qual constarà de 29 espectacles repartits entre l'1 de febrer i el 6 de juliol de 2020. El nou cicle d'espectacles del centre, que coincideix amb la celebració dels 40 anys de l'espai, destaca per la varietat de l'oferta.

Adrià Fornés, director del CCT assegura que el centre "vol convertir-se en una referència activa i viva en l'àmbit cultural". Per aconseguir-ho, ha avisat que en aquesta nova temporada "tots els grups d'edat s'hi poden sentir còmodes", ja que la diversitat dels espectacles "és molt gran".


La nova temporada del centre destaca pel protagonisme de la dansa en el programa, àmbit en el qual Fornés recorda que "el CCT és una referència". En aquesta direcció, el director recorda  l'índex d'ocupació en aquest tipus d'actuacions és del 95%. Per això, fins a 8 espectacles amb el ball com a protagonistes aterraran al Centre Cultural, entre els quals en destaquen el Ballet de l'Òpera de Viena, el Ballet Nacional d'Espanya i el Ballet d'Innsbruck.
 

El Ballet de l'Òpera de Viena actuarà per partida doble en un dels espectacles més esperats de la nova temporada del CCT. Foto: Centre Cultural de Terrassa


Del programa, Fornés també en destaca "l'aposta del CCT" pels tributs: llegendes musicals com Abba o Queen, així com Mecano, seran els protagonistes de concerts d'homenatge. Sobre aquest gènere, el director del Centre Cultural anima al públic més clàssic "a arriscar-se".

Del panorama català en destaquen diversos espectacles: monologuistes com Quim Masferrer, Toni Moog, o Roger Pera protagonitzaran la part més humorística del programa. Manu Guix, Lluís Gavaldà o Manel Fuentes hi portaran els seus concerts, i El pot petit, Pengim Pejam i Tortell Poltrona, els seus espectacles per a tota la família. "Un dels públics que més costa de portar és l'adolescent", segons paraules del mateix Fornés. Per això, i amb la intenció d'"apropar al CCT tots els grups d'edat", destaca que en aquesta Temporada de Primavera 2020 els joves tant "es poden pixar de riure" amb els monòlegs, "gaudir d'un bon concert" o contagiar-se de l'estil dels Brodas Bros i el seu hip-hop, així com de l'actuació del conegut mag Jorge Blass.
 

Jorge Blass portarà la seva màgia al CCT el proper 13 de març. Foto: Centre Cultural de Terrassa


La nova temporada del Centre Cultural arriba en un moment àlgid per l'equipament: per primera vegada han sobrepassat els 40.000 espectadors anuals, fet que segons Fornés "era un dels objectius". Pel director del CCT  l'objectiu de cara al 2020 és "consolidar-se en els 45.000", dels quals el 2019 es van queda a "unes desenes d'entrades" d'assolir-los.

 

Participació