PSC, Junts per Terrassa i Ciutadans s'uneixen per dinamitzar l'activitat social de La Maurina

Els tres grups municipals recullen les demandes dels veïns, que han reclamat més atenció pel barri en diverses ocasions

LaTorre
28 de gener del 2020
PSC, Junts per Terrassa i Ciutadans s'uneixen per a reclamar la dinamització social del barri de La Maurina
Els grups municipals a l'Ajuntament de Terrassa de PSC, Junts i Ciutadans demanaran al pròxim Ple la creació d'una taula de reunió i debat específic pel barri de La Maurina amb la presència d'Ajuntament, entitats i col·lectius del barri.

D'aquesta manera, segons resa el comunicat emès en conjunt, les tres agrupacions expliquen que la creació del nou òrgan "permetria canalitzar tota l'activitat del barri, continuar els projectes ja en marxa i dissenyar-ne de nous" per a donar continuïtat al Pla de Barris, que La Maurina va executar-se entre el 2008 i el 2018.

Aquesta mesura, detallen, garantiria la convivència i la cohesió del barri i serviria per canalitzar tota l'activitat present al barri, així com dissenyar-hi nous projectes. La creació d'aquest espai ha estat reclamat en diverses ocasions per algunes de les entitats de La Maurina.

En la mateixa proposta, els tres grups municipals demanen la creació d'una oficina d'atenció ciutadana, així com facilitar l'accés al barri amb transport públic mediant la construcció d'una nova parada de bus. D'altra banda, també insisteixen que el casal civil Francisca Redondo, inaugurat a finals del 2019, s'ha de convertir en un referent "per a l'activitat sociocultural del barri".