FOTOS Terrassa homenatja les víctimes de l'Holocaust

L'alcalde Jordi Ballaert ha presidit l'acte d'aquest dilluns, que coincidia amb el 75è aniversari de l'alliberament d'Auschwitz

Espelmes enceses en record a les víctime de l'Holocaust dilluns a Terrassa.
Espelmes enceses en record a les víctime de l'Holocaust dilluns a Terrassa. | Ajuntament de Terrassa
LaTorre
28 de gener del 2020
El Raval de Montserrat va acollir aquest dilluns un acte de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust, coincidint amb el 75è aniversari de l'alliberament del camp de concentració d'Auschwitz. L'alcalde Jordi Ballart va presidir l'acte, on va ser acompanyat d'altres membres del consistori, portaveus dels Grups Municipals i representants de les entitats.

A més, als parlaments hi van participar Lluís Rambla, activista pels drets LGTBIQ+, que va fer-ho en nom de les entitats i assistents, i familiars de persones represaliades. Tot seguit, es van encendre espelmes en record als diversos col·lectius víctimes de l'Holocaust, jueus, gitanos, homosexuals, discapacitats o republicans catalans i espanyols, entre d'altres. (comunitat jueva, gitana, republicana catalana i espanyola, discapacitats i homosexuals, entre d'altres). L'acte va concloure amb una actuació musical a càrrec del Quintet de Corda del Conservatori de Terrassa.
 

Acte de Commemoració en Memòria de els Víctimes de l'Holocaust de Terrassa. Foto: Ajuntament de Terrassa

 

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va presidir l'acte. Foto: Ajuntament de Terrassa