Mireia Pons i Mourad El Bannouri, vencedors de la XXI Mitja Marató de Terrassa

El Bannouri va aconseguir guanyar la segona Mitja Marató consecutiva en la categoria masculina i la rubinenca va vèncer en la seva primera participació

El podi de la Mitja Marató de Terrassa
El podi de la Mitja Marató de Terrassa | Associació Mitja Marató de Terrassa
LaTorre
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:29h
L'atleta rubinenca Mireia Pons i el marroquí Mourad El Bannouri van ser els vencedors de les categories femenina i masculina de la XXI edició de la Mitja Marató de Terrassa, disputada aquest diumenge a la ciutat egarenca.

En categoria femenina, durant els primers kilòmetres, Mireia Pons i Maria Ruiz van dominar la cursa en solitari, separades per tan sols dos segons en arribar als 5km. Als 10km, Pons havia augmentat lleugerament la distància, i als 15 ja era d'un minut entre totes dues. En creuar la meta, l'atleta de Rubí treia un minut i setze segons a la segona classificada, Maria Ruiz, mentre que la tercera en pujar al podi va ser Airina Guillen, amb un temps d'1:27:11.

En categoria masculina, el domini des de l'inici va ser per a quatre corredors que es van escapar de la resta ja en els primers 5km. Mourad El Bannouri, Mohamed El Ghazouany, Edgar Sumskis i Samyr Ait van marcar un crono similar durant els següents quilòmetres de recorregut, fins que El Bannouri i El Ghazouany van iniciar la seva escapada particular deixant els altres dos corredors enrere a gairebé 20 segons. Finalment, El Bannouri va començar a distanciar-se del seu perseguidor a partir dels quinze quilòmetres. Així arribarien a la meta, El Bannouri amb un temps d'1:05:44 i El Ghazouany d'1:06:20. El tercer i quart lloc van estar molt més disputats fins a la recta final de la cursa, en què Samir Ait va fer el darrer esforç per creuar la línia en tercera posició amb un temps d'1:07:41, cinc menys que Sumskis.

El podi de la Mitja Marató de Terrassa Foto: Associació Mitja Marató de Terrassa