FOTOS Així ha passat el temporal Gloria per Matadepera

El municipi ha estat un dels més afectats de la comarca per l'episodi de llevantades d'aquesta setmana

Els Bombers de Matadepera retiren un arbre caigut durant el temporal.
Els Bombers de Matadepera retiren un arbre caigut durant el temporal. | Ajuntament de Matadepera
LaTorre
24 de gener del 2020
Matadepera és un dels municipis del Vallès Occidental que més ha sofert els efectes del temporal que ha fet presencia a bona part de Catalunya durant aquesta setmana. D'aquesta manera, fins dijous al matí, la pluja havia deixat fins a 124 litres per metre quadrat des de dimarts i fins la matinada de dijous.

Els cops de vent, que van assolir ratxes pròximes als 70 km/h i les fortes pluges van fer aconsellar a les autoritats municipals anul·lar activitats a l'aire lliure, com és el cas de la retirada del pi, que estava programada per dilluns i va haver de ser ajornada.
 

Els Bombers de Matadepera, juntament amb la Brigada d'Obres i el Grup GIAM de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) han efectuat una trentena de sortides, sobretot a causa de retirada d'arbres, branques i altres elements a diversos barris del poble, però sobretot a Can Candi, Cavall Bernat i la Muntanyeta i al centre del poble. El mateix cos ha col·laborat durant la setmana en un total de 64 sortides, al Vallès Occidental però també Vallès Oriental i Maresme.
 

La riera de Matadepera durant el temporal. Foto: Ajuntament de Matadepera