llevantada

La Creu Roja atén nou persones i realitza 30 trucades de seguiment en el marc de l'Operació Fred a Terrassa

Un equip format per 9 voluntàris i 2 professionals va realitzar 30 trucades de seguiment, va repartir caldo i mantes i set persones van beneficiar-se del servei d'acollida a L'Andana

per LaTorre , 22 de gener de 2020 a les 16:05 |
Nou persones, vuit homes i una dona han estat atesos a Terrassa en el marc de l'Operació Fred, amb què la Creu Roja, juntament amb l'Ajuntament de Terrassa, ha volgut donar cobertura a les necessitats de la ciutadania en situació de risc.

En total, un total de nou voluntaris i dos professionals de la Creu Roja van fer seguiment de les persones sense llar i en situació d'infrahabitatge a la ciutat. D'aquesta manera, es van realitzar 30 trucades de control, i es va visitar i detectar persones en situació d'infravivenda o vivint al carrer. També es va repartir menjar, begudes calentes, així com mantes.

 

Un grup de voluntàries reunides durant l'Operació Fred Foto: Creu Roja Terrassa



A més, set persones s'han beneficiat del servei d'allotjament d'urgència i acollida nocturna a L'Andana, el centre d'acollida que la Creu Roja té a Terrassa.


Aquest ha estat el resultat de l'operatiu que dona servei a les persones que viuen al carrer,
durant la sortida que s'ha fet aquest dimarts a la nit. Ha estat el segon dia, després de l'activació del pla el passat dilluns, coincidint amb les primeres mostres de temporal. 
 

Una voluntària de Creu Roja entra en un local on hi dormia una persona sense llar. Foto: Creu Roja de Terrassa




 

Participació