Tot el que has de saber sobre les concentracions previstes pel crim masclista de Terrassa

Les seus dels set districtes de la ciutat seran l'escenari dels actes en record de la tercera víctima de violència de gènere a Catalunya el 2020

Concentració d'aquest diumenge a Terrassa contra l'últim crim masclista de la ciutat.
Concentració d'aquest diumenge a Terrassa contra l'últim crim masclista de la ciutat. | ACN
LaTorre
20 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:01h
Terrassa segueix consternada pel crim masclista que va tenir lloc a la ciutat aquest dissabte a la nit, quan un mosso va assassinar la seva exparella amb l'arma reglamentària i posteriorment es va suïcidar.

Si aquest diumenge més de 200 persones es concentraven davant l'Ajuntament de Terrassa, aquest dilluns a les 18.00 h, les seus dels set districtes de la ciutat acolliran concentracions de rebuig al tercer cas de crim masclista del 2020 a Catalunya. El govern municipal també va decretar tres dies de dol i va convocar la corresponent taula de feminicidis, així com la Junta de Portaveus. A banda de les mesures institucional de rebuig, el Protocol estableix també un conjunt de mesures de suport psicosocial a les famílies afectades.

El Protocol de Dol contempla aquest tipus de concentracions en cas d'assassinat per violència de gènere a la ciutat per a "expressar la condemna i rebuig social al feminicidi comès a la ciutat", segons el consistori. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, assistirà a la concentració convocada al districte 2, i a la resta d'actes també hi assistiran diferents representants del Consistori.