L'assassí masclista de Terrassa va assetjar la seva víctima durant mesos

No constaven antecedents judicials contra l'assassí, amb qui la dona assassinada mantenia una relació sentimental fins fa uns mesos

El d'aquest dissabte és el tercer crim masclista a Catalunya aquest 2020.
El d'aquest dissabte és el tercer crim masclista a Catalunya aquest 2020. | ND
LaTorre
20 de gener del 2020
Actualitzat el 21 de gener a les 9:48h
El mosso d'esquadra que va assassinar la seva exparella aquest dissabte a Terrassa i després es va suïcidar no tenia antecedents penals per violència masclista. Així i tot, des de mesos enrere, l'assassí feia mesos que assetjava la víctima per a reprendre la relació, tal com recull La Vanguardia.

Dissabte, a dos quarts de deu de la nit, el mosso va esperar a la seva exparella a les portes de l'edifici on ella vivia, va colar-se al garatge quan ella hi entrava tornant del supermercat i la va disparar amb la seva arma reglamentària. Posteriorment, es va suïcidar.

Segons el mateix mitjà, la dona assassinada va decidir finalitzar mesos enrere la relació sentimental que els unia, i des d'aleshores, l'assassí la perseguia i hi contactava contínuament per a reprendre-la. Judit, la víctima, sempre s'hi negava.

Segons el Tribunal de Justícia de Catalunya (TSJC), no consten antecedents judicials de violència entre l'agent i la seva exparella, que havien conviscut fins al final de la seva relació, ara fa uns mesos. Des de llavors i fins al seu assassinat la víctima, de 29 anys, vivia amb la seva mare.

A part del cercle pròxim a la víctima i a la ciutat, el cas ha colpejat especialment al cos de Mossos d'Esquadra, on l'assassí hi duia a terme tasques de seguretat ciutadana des de la comissaria de Terrassa. Per això, des del cos policial es va emetre un tuit expressant la seva "consternació" davant d'un crim masclista "protagonitzat presumptament per un membre del cos".