Tot per Terrassa estrena seu: «diferent» i oberta a la ciutadania

La primera seu oficial del partit és un local situat a la planta baixa de l'edifici situat al número 208 del carrer Galileu

Vista exterior de la nova seu de TxT
Vista exterior de la nova seu de TxT | Tot per Terrassa
LaTorre
20 de gener del 2020
Actualitzat el 21 de gener a les 11:38h
Tot per Terrassa (TxT), el partit de l'alcalde Jordi Ballart, ja compta amb seu pròpia a la ciutat. La nova seu del partit és un local situat a la planta baixa del número 208 del carrer de Galileu de Terrassa que les últimes setmanes s'ha habilitat per convertir-se en l'espai oficial de l'agrupació política egarenca. Fins ara, TxT no comptava amb local propi oficial.

L'acte d'inauguració de l'espai va tenir lloc el passat divendres 17 de gener i va aplegar més de 200 persones entre regidors, afiliats i curiosos. Durant la presentació, Jordi Ballart va assegurar la voluntat que la seu es converteixi en "la casa de totes les terrassenques i terrassencs". 

 

Jordi Ballart durant l'acte de presentació de la nova seu de TxT. Foto: Tot per Terrassa


L'espai restarà obert de dilluns a divendres, de 17 a 20 h i als matins de dimarts i dijous, de 10 a 13 h. La nova seu de TxT és un espai de treball de les diferents comissions i secretaries del partit i les persones afiliades. A més, en destaca la seva condició pet friendly, de manera que les mascotes també poden entrar-hi.

En declaracions a LaTorre, Jordi Ballart explica que l'obertura del local és "un punt d'inflexió" per l'agrupació, de manera que els permet consolidar "encara més" el projecte. El batlle, a més, defineix l'espai com una "seu diferent", ja que s'hi permetrà la celebració de debats, reunions i xerrades d'interès ciutadà. Segons indiquen fonts del partit, això demostra la "vocació social" de TxT.

Tot per Terrassa, de la mà de l'alcalde Jordi Ballart, es troba actualment al capdavant d'un govern en majoria absoluta a l'Ajuntament de Terrassa, juntament amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). El partit, de caire municipal, va néixer al 2018 i va aconseguir 10 regidors a les eleccions celebrades el 26 de maig del 2019, essent-ne el partit més votat a Terrassa, amb el 29,28% dels sufragis.