Aquesta és la millor foto de Terrassa penjada a Instagram el 2019

Aquest dimecres es va fer l'acte de lliurament de la cinquena edició dels premis #millorfototerrassa2019, organitzats per Terrassa Turisme

LaTorre
16 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:00h
La sala d'actes de la Masia Freixa va acollir aquest dimecres a la tarda l'acte de lliurement dels premis de la V Edició del Concurs d’Instagram #millorfototerrassa2019, organitzada per Terrassa Turisme. El propòsit del certament era trobar la millor fotografia penjada a Instagram de Terrassa durant el 2019 i els seus 12 mesos.
 

Acte d'entega dels premis #millorfototerrassa2019. Foto: Ajuntament de Terrassa



De manera mensual, Terrassa Turisme ha premiat la millor foto amb productes gentilesa d'algun dels patocinadors. Les imatges havien de contenir l'etiqueta #terrassaturisme. Ara, un cop acabat l'any, es van publicar al perfil d'Instagram @terrassaturisme les 12 imatges guanyadores de cada mes i els usuaris va votar-les, durant la setmana entre el 3 i el 10 de gener, per tal de decidir la millor fotografia del 2019.

La millor foto del mes de desembre, d'Amanda Ferrer Pérez, ha estat escollida com a millor foto de Terrassa a Instagram del 2019 amb un total de 474 vots. A la imatge s'hi veu la guanyadora, d'esquena a l'Ajuntament, engalanat amb les llums nadalenques, amb un primer pla de l'arbre de Nadal del Raval de Montserrat durant la franja nocturna.