Quatre accidents de trànsit deixen quatre ferits en un sol dia a Terrassa

Dos motoristes, el conductor d'un turisme i una acompanyant menor d'edat van haver de ser traslladats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa

Servei d'Emergències Mèdiques
Servei d'Emergències Mèdiques | Jordi Jon Pardo
LaTorre
15 de gener del 2020
Actualitzat a les 16:10h
Aquest dimarts fins a quatre accidents de trànsit van tenir lloc a Terrassa, resultant d'ells un total de quatre persones ferides.

En dos d'ells van resultar ferits motoristes, que van ser traslladats a centres hospitalaris. Aquests accidents van tenir lloc a l'avinguda de l'Abat Marcet, a l'alçada del carrer del Marquès de Comillas, i a l'avinguda del Vallès, amb el carrer d'Extremadura.

El tercer accident, en el qual hi va haver dos turismes implicats, va tenir lloc a la carretera N-150, a l'alçada de l'avinguda de les Glòries Catalanes. Una menor va resultar ferida i va traslladada per una ambulància a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El més greu, però, va tenir lloc a la Ronda de Ponent, a l'altura del carrer del Teide, quan dos turismes es van veure implicats a les 7.57 h en una col·lisió frontal. Fruit del xoc, un dels conductors va haver de ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i el trànsit va haver de ser tallat durant prop d'una hora.