Terrasa acollirà una xerrada que tracta el son com a mitjà terapèutic

L’Edifici Docent de Mútua Terrassa serà l’escenari de l’acte, que comptarà amb la presència de Jerzy Krupinsky, cap de Neurologia del centre hospitalari

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa.
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Joaquim Albalate
LaTorre
16 de gener del 2020
La Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa celebrarà el pròxim divendres 17 de gener la sisena edició de la jornada científica que organitza periòdicament, amb el propòsit de posar en valor la seva tasca científica i investigadora. La temàtica escollida d’enguany és el son com a nou agent terapèutic i tindrà lloc a partir de les 9h a l’edifici docent de MútuaTerrassa.
 
La presentació anirà a càrrec del Dr. David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa i el Dr. Jerzy Krupinsky, cap de Neurologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.
 
Seguidament se celebraran sis conferències -pronunciades per experts externs i professionals de l’entitat- relatives al valor terapèutic de la medicina del son, la randomització mendeliana en patologia del son i malalties neurodegeneratives, el pacient amb insomni i el trastorn del son de fase REM, en malaltia cardiovascular i en pediatria.
 
Al final es durà a terme un torn de debat i conclusions i la sessió es clourà amb el lliurament dels premis als guanyadors de la XV Edició de les beques de la Fundació Docència i Recerca 2018 en les diferents modalitats.