Hospital Universitari Mútua Terrassa

Terrasa acollirà una xerrada que tracta el son com a mitjà terapèutic

L’Edifici Docent de Mútua Terrassa serà l’escenari de l’acte, que comptarà amb la presència de Jerzy Krupinsky, cap de Neurologia del centre hospitalari

per LaTorre , 16 de gener de 2020 a les 10:00 |
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Joaquim Albalate
La Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa celebrarà el pròxim divendres 17 de gener la sisena edició de la jornada científica que organitza periòdicament, amb el propòsit de posar en valor la seva tasca científica i investigadora. La temàtica escollida d’enguany és el son com a nou agent terapèutic i tindrà lloc a partir de les 9h a l’edifici docent de MútuaTerrassa.
 

La presentació anirà a càrrec del Dr. David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa i el Dr. Jerzy Krupinsky, cap de Neurologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.
 

Seguidament se celebraran sis conferències -pronunciades per experts externs i professionals de l’entitat- relatives al valor terapèutic de la medicina del son, la randomització mendeliana en patologia del son i malalties neurodegeneratives, el pacient amb insomni i el trastorn del son de fase REM, en malaltia cardiovascular i en pediatria.
 
Al final es durà a terme un torn de debat i conclusions i la sessió es clourà amb el lliurament dels premis als guanyadors de la XV Edició de les beques de la Fundació Docència i Recerca 2018 en les diferents modalitats.

 

Participació