Consell Comarcal

El projecte Singulars aconsegueix donar feina a 55 joves del Vallès Occidental

Singulars és un projecte que engloba formació teòrica i pràctica, diverses accions d'orientació i inserció laboral per a joves del Vallès Occidental

per LaTorre , 14 de gener de 2020 a les 12:00 |
El projecte Singulars aconsegueix donar feina a 55 joves del Vallès Occidental | CCVO
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte Singulars d'ocupació laboral per a joves "Industrialitza't i transforma el teu futur" ha aconseguit tancar l'any amb 55 insercions laborals i 20 insercions educatives. Un projecte que té com a objectiu acompanyar i millorar l'ocupabilitat de persones joves en el mercat de treball, donant a conèixer la indústria de la comarca i introduint-la com una opció de futur en la seva trajectòria professional. 

Durant el 2019, 165 persones de 18 municipis del Vallès Occidental han participat en el projecte "Industrialitza't i transforma el teu futur" que ha finalitzat amb un índex d'inserció del 35%. Un model desenvolupat mitjançant una agrupació coordinada pel Consell Comarcal d'entitats públiques i privades que ha estat valorat molt positivament i que es reproduirà l'any 2020.


El Projecte Singulars

Singulars és un projecte que engloba formació teòrica i pràctica, diverses accions d'orientació i inserció laboral, accions de participació en entitats socials, cíviques i culturals i un acompanyament i tutorització individual al llarg del programa. El projecte pretén fomentar les vocacions industrials entre la població jove del territori, contemplant diferents nivells d'especialització i formació i afavorint la inserció laboral i educativa.


El Projecte Singulars es porta a terme a 18 municipis de la comarca: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç de Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, Montcada i Reixach,  Cerdanyola, Ripollet i Badia del Vallès. El projecte compta amb una subvenció pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social Europeu.

 

Participació