El terrassenc Miki Núñez guanya dos Discs d'Or pels seus singles «La Venda» i «Celébrate»

Els dos temes han superat els 10 milions de reproduccions a la plataforma Spotify

LaTorre
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:56h
El terrassenc Miki Nuñez, cantant i exparticipant d'"Operación Triunfo", ha rebut dos Discs d'Or pels seus singles "Celébrate" i "La Venda". La distinció és a càrrec de Música Global i Universal Music i s'entrega als autors més prestigiosos quan aconsegueixen ser èxit en vendes a nivell estatal.

Actualment, el requisit per aconseguir un Disc d'Or és superar els 20.000 àlbums venuts en territori espanyol, però al món digital, es fa l'equivalència mitjançant reproduccions a les principals plataformes. En el cas de "Celébrate", la cançó ha superat els 10 milions de reproduccions a Spotify i els 3 milions a Youtube i "La Venda" va camí dels 20 a Spotify i ja ha superat els 10 a Youtube.


Després d'iniciar la seva carrera el 2019 i recórrer gran part de la geografia espanyola amb la seva gira "Tour Amuza", aquest any es presenta ple de música en viu i nous projectes musicals. De moment, el terrassenc ja ha omplert la Sala But de Madrid (3 de gener), la Sala Bikini de Barcelona (divendres 10) i la Sala Moon (11 de gener). El primer dels concerts, a la capital espanyola, va tenir lloc l'entrega dels dos prestigiosos galardons. 
 
A dia d'avui, l'egarenc té prop de 20 actuacions tancades per aquest any. Tot i que ho farà arreu de l'estat espanyol, els pròxims concerts els farà a Catalunya: el 14 de febrer a Tarragona, el 22, a Solsona, al març actuarà a Vilanova i la Geltrú, a l'abril actuarà per partida doble a Girona (Festival Strenes) i el 9 de maig a la Sala Barts de Barcelona.