Conferència

Terrassa acull una conferència gratuïta sobre la teràpia assistida amb animals

El conferenciant, Francesc Ristol, sosté que "els animals tenen atributs i qualitats que proporcionen beneficis en el pla físic, psicològic i social de la persona”

per LaTorre , 13 de gener de 2020 a les 10:30 |
La sala d'actes del Centre Cultural de Terrassa (CCT) acull aquest dilluns 13 de gener la conferència Què ens ofereix el vincle humà animal? Fins on podem arribar?, que anirà a càrrec de Francesc Ristol i planteja els animals com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones. La xerrada començarà a les 19.00 h i l'entrada és gratuïta.

El conferenciant, expert en teràpia assistida amb animals, explica que "Els animals tenen atributs i qualitats que proporcionen beneficis en el pla físic, psicològic i social de la persona" i afirma que les intervencions assistides amb animals "milloren el benestar de les persones".


Francesc Ristol és director general del grup CTAC, treballa amb la Unitat d'Intervencions Assistides amb Gossos a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, és director de l'Associació TEVICAN (Teràpia Assistida amb Animals per a Menors Testimonis de Violència Domèstica), i és professor de màster a la UB. A més, ha escrit diversos llibres sobre la teràpia assistida en animals i és instructor de gossos amb assistència reconegut per la Generalitat de Catalunya.

 

Participació