Conferència

Terrassa acull una conferència gratuïta sobre la teràpia assistida amb animals

El conferenciant, Francesc Ristol, sosté que "els animals tenen atributs i qualitats que proporcionen beneficis en el pla físic, psicològic i social de la persona”

per LaTorre, 13 de gener de 2020 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La sala d'actes del Centre Cultural de Terrassa (CCT) acull aquest dilluns 13 de gener la conferència Què ens ofereix el vincle humà animal? Fins on podem arribar?, que anirà a càrrec de Francesc Ristol i planteja els animals com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones. La xerrada començarà a les 19.00 h i l'entrada és gratuïta.

El conferenciant, expert en teràpia assistida amb animals, explica que "Els animals tenen atributs i qualitats que proporcionen beneficis en el pla físic, psicològic i social de la persona" i afirma que les intervencions assistides amb animals "milloren el benestar de les persones".


Francesc Ristol és director general del grup CTAC, treballa amb la Unitat d'Intervencions Assistides amb Gossos a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, és director de l'Associació TEVICAN (Teràpia Assistida amb Animals per a Menors Testimonis de Violència Domèstica), i és professor de màster a la UB. A més, ha escrit diversos llibres sobre la teràpia assistida en animals i és instructor de gossos amb assistència reconegut per la Generalitat de Catalunya.

 

Participació