Exhaurides les entrades per «El Trencanous» del Ballet de Barcelona

El Ballet oferirà dues representacions del ballet aquest cap de setmana al Centre Cultural Terrassa

Imatge de l'espectacle «El Trencanous» del Ballet de Barcelona
Imatge de l'espectacle «El Trencanous» del Ballet de Barcelona | Ballet de Barcelona
Redacció
08 de gener del 2020
Aquest cap de setmana el Centre Cultural de Terrassa acollirà dues representacions de la dansa familiar El Trencanous, les entrades per a les quals ja estan exhaurides. Aquesta producció del Ballet de Barcelona comptarà amb la participació especial del Jove Ballet de Catalunya, l'Esbart Dansaire de Rubí i la Colla de Castellers de Sarrià.

La nova companyia Ballet de Barcelona està dirigida pel barceloní Carlos Renedo i el floridenc Chase Johnsey, i duran aquesta cita ineludible pel públic terrassenc al Centre Cultural Terrassa aquest dissabte i diumenge a les 18h.

El Trencanous ha estat novament el títol escollit per presentar el programa educatiu adreçat a les escoles Exploradors de la dansa, una activitat pedagògica on es posa en contacte els alumnes amb tots els aspectes que intervenen en una producció de dansa, des dels assajos fins l'espectacle final.

L'equip artístic i tècnic del Ballet de Barcelona ha estat l'encarregat de mostrar el treball que hi ha davant i darrere de l'escenari d'aquesta producció.