Marta Pessarrodona, Jaume Barberà i Xavier Roig presentaran NacióSantCugat el 15 de gener

L'edició territorial de NacióDigital es presentarà en societat el dimecres que ve a les 18.30 h a la Casa de Cultura de Sant Cugat

LaTorre
08 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:52h
Nació Sant Cugat.
Nació Sant Cugat. | ND
La nova edició de NacióDigital a Sant Cugat, el NacióSantCugat, es presentarà el pròxim dimecres 15 de gener a la Casa de Cultura de la ciutat vallesana. L'acte començarà a les 18.30 h, serà obert a tothom i comptarà amb la presència de la poetessa i escriptora, Marta Pessarodona, l'enginyer Xavier Roig, i el periodista, Jaume Barberà, que debatran sobre Sant Cugat i el moment que viu el país.

La presentació del nou mitjà de comunicació local es farà a la sala d'actes i anirà a càrrec del director de negoci del diari, Jordi Font, el subdirector de NacióDigital, Ferran Casas, i la periodista al capdavant de l'edició santcugatenca, Anna Mira. Entre els convidats hi haurà membres de l'actual consistori així com personalitats destacades del teixit associatiu de la ciutat. A més a més, en finalitzar l'acte es farà un brindis amb tots els assistents.

L'edició de NacióSantCugat se suma a les 19 edicions territorials que el mitjà ja té repartides pel territori català. Es tracta d'una edició de proximitat amb caràcter comarcal i nacional que es complementarà amb les edicions ja existents de NacióDigital a les capitals de la comarca, LaTorredelPalau (a Terrassa), NacióSabadell (a Sabadell), NacióGranollers (a Granollers), així com RubíTV(a Rubí).

L'edició treballa la informació de proximitat, amb rigor, de manera professional i on tothom hi tingui cabuda per acostar-te l'actualitat de Sant Cugat a través de notícies, reportatges, temes de dades i transparència i entrevistes que es complementaran amb la informació més immediata. Sant Cugat gaudeix d'una vida socialment molt activa, i per això des de NacióSantCugat explicarem els neguits i les demandes de les entitats i associacions de la ciutat que treballen per millorar el benestar dels santcugatencs. Ho explicarem a Sant Cugat i al conjunt del país gràcies a l'edició nacional del diari.

El mitjà també comptarà amb articulistes que, de manera regular, donaran el seu punt de vista sobre la ciutat. Ja podeu llegir els articles de benvinguda de l'enginyer Xavier Roig, de la directora teatral Dolors Vilarasau i de Carles Mayol, de la Unió Santcugatenca. Igualment us animem a seguir-nos a les xarxes socials Twitter i Facebook per seguir el batec de Sant Cugat.