Carles Caballero, nou membre de la comissió territorial d'urbanisme de l'Arc Metropolità

El regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia ha estat presentat a instàncies de l'Associació Catalana de Municipis

Redacció
08 de gener del 2020
Actualitzat a les 17:16h
El regidor d’Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero, ha estat nomenat com a membre de la comissió territorial d'urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona, l’òrgan de la Generalitat que discuteix i aprova les modificacions de planejament urbanístic que afecten els municipis de la comarca del Vallès Oriental i les del Baix Llobregat, el Maresme i el Vallès Occidental que no formen part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona està formada per personal tècnic  del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, representants de la Diputació, dels Consells Comarcals i pels ens municipals, representats per un membre de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i un altre de la Federació Catalana de Municipis (FCM). En el cas del regidor Carles Caballero, ha estat presentat a instàncies de l’ACM i per aquest mandat municipal.

Entre les funcions de la Comissió destaquen l’emissió d’informes en el procediment d’avaluació ambiental, respondre expedients de planejament relatius als plans d’ordenació urbanística municipal, plans de millora urbana, plans parcials, plans especials urbanístics de desenvolupament, entre d’altres. També correspon a la comissió l’autorització d’obres en sòl no urbanitzable, informar d’estudis de detall i redactar informes sobre l’autorització d’usos i obres provisionals.