Oberta la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis de 2020

Les sol·licituds es poden presentar des d'aquest dimarts i fins el proper 31 de gener

Redacció
07 de gener del 2020
Actualitzat el 08 de gener a les 10:30h
L'Ajuntament de Terrassa va publicar divendres la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2020. El termini per presentar les sol·licituds s'ha obert aquest dimarts i finalitzarà el proper 31 de gener.

Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes d'utilitat pública i interès social, dins del terme municipal, que complementin les competències municipals i responguin a necessitats socials, o bé fomentin els interessos generals del municipi.

Tota la informació necessària per a les entitats es troba publicada a la Seu Electrònica de l'Ajuntament, on també hi ha publicades les fitxes específiques dels diversos àmbits d'activitat pels quals es pot optar a subvencions. Per resoldre qualsevol dubte o consulta, es pot contactar amb el servei de referència de cadascuna de les matèries, bé telefònicament o presencial.

L'Ajuntament, a més, ha organitzat dues sessions informatives per donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les sol·licituds, que es faran els propers dia 15 (de 10h a 12h) i 16 (de 18h a 20h) al Casal Cívic de Ca N'Aurell.

En relació a les subvencions de 2019, el termini per presentar les justificacions corresponents es pot fer fins el proper 29 de febrer, i tota la informació al respecte es pot trobar en aquest enllaç.