L'Ajuntament i l'organització demanen disculpes pel comportament del rei Melcior a Terrassa

Fonts del consistori han situat un impacte rebut des del públic com a desencadenant de la polèmica actitud de Sa Majestat

Captura del polèmic vídeo.
Captura del polèmic vídeo. | Cedida
07 de gener del 2020
Actualitzat a les 15:24h
El vídeo del rei Melcior llançant caramels agressivament contra els assistents de la cavalcada de Terrassa s'ha fet viral. Les imatges acumulen centenars de milers de reproduccions i han creat debat entre els internautes.  A la xarxa, alguns usuaris es pregunten "és aquest el vostre ídol?", i d'altres el titllen de "boig".



Ara, amb les imatges al centre de la polèmica, fonts de l'ajuntament egarenc contactades per LaTorre han volgut donar la seva opinió respecte al desagradable incident. Segons indiquen, es tracta d'una reacció "fruit del factor humà", en què s'actua de manera "equivocada, indesitjada i involuntària" després de rebre un impacte, d'algun objecte que encara no s'ha esclarit.



En la mateixa declaració, s'han volgut disculpar en nom de l'Ajuntament i El Social -els organitzadors de la nit més màgica de l'any a Terrassa- i han refermat el compromís de continuar treballant perquè la Cavalcada de Terrassa "continuï sent un referent d’èxit a nivell de Catalunya" i un esdeveniment "espectacular amb valors socials, mediambientals i culturals".