Tot el que has de saber per passar el Cap d'Any a Terrassa

El periodista i col·laborador televisiu Marc Giró serà el conductor de la festa que tindrà lloc la matinada del 31 de desembre al Raval de Montserrat

Marc Giró.
Marc Giró. | Adrià Costa
LaTorre
31 de desembre del 2020
L' Ajuntament de Terrassa ha anunciat aquest divendres el nom del conductor de la festa d'aquest Cap d'Any a la ciutat. Marc Giró, conegut humorista, periodista i col·laborador televisiu i radiofònic, serà l'encarregat de presentar la revetlla i seguir les campanades d'entrada al 2020 des del Raval de Montserrat.

Giró (Barcelona, 1974) ha treballat i col·laborat en tot tipus de programes televisius com Zapeando (LaSexta), Està Passant i Tot es Mou (TV3) o Espejo Público (Antena3). Actualment presenta el Vostè Primer, programa humorístic a l'emissora radiofònica RAC1. A més, és llicenciat en Història de l'Art i va ser editor de moda de la revista Marie Claire durant disset anys.

Revetlla de Cap d'Any al Raval de Montserrat

El consistori egarenc organitza per quart any consecutiu una revetlla de Cap d'Any, que enguany comptarà amb la música en directe de Koko-Jean & de The Tonics i amb una sessió del DJ terrassenc Àlex Marteen.

Les persones que vulguin celebrar l'entrada d'any al Raval de Montserrat podran portar el raïm per tal de poder complir així amb la tradició. Els accessos al Raval de Montserrat s'obriran a partir de les 22.30 h i la Festa comptarà amb un assaig previ de les campanades.

A les 00:00 h, un rellotge projectarà les campanades en un lloc visible per facilitar que tots i totes les assistents puguin seguir de prop l'arribada de l'any 2020. Un cop entrats en el nou any serà el moment de la música i el ball de la mà dels grups mencionats.