Topa amb un vehicle, es dona a la fuga i quan l'enxampen, triplica la taxa d'alcoholèmia

Cap de setmana accidentat pel què fa al trànsit a Terrassa

Redacció
23 de desembre del 2019
Aquest divendres, prop de dos quarts de nou del vespre, un ciutadà va veure com un vehicle col·lidia amb el seu, que estava estacionat al carrer de Tunísia, i que el conductor marxava del lloc. L'home va seguir l'infractor fins al seu domicili, i va trucar la Policia Municipal.

Quan els agents es van personar al lloc, van identificar el conductor que s'havia donat a la fuga després d'impactar amb el cotxe estacionat, i en sotmetre'l a la prova d'alcoholèmia, va donar uns resultats de 0,81 mg/l, més del triple de la taxa permesa.

Abans, un altre conductor s'havia donat una fuga després d'impactar amb un vehicle estacionat al carrer de la Mare de Déu de les Neus, com a resultat d'un accident de trànsit provocat per un excés de velocitat a la zona per on circulava. Gràcies als testimonis, la Policia Municipal va poder identificar el vehicle sospitós.

A les 19h, un altre conductor havia estat denunciat per donar positiu en una prova d'alcoholèmia, amb una taxa de 0,49mg/l, després de xocar amb un vehicle al passeig del Vint-i-dos de juliol.

Cap de setmana accidentat al trànsit

Al llarg de dissabte es van produir a Terrassa fins a tres accidents més de trànsit: un a les 11.04 a la cruïlla del carrer Galileu amb Blasco de Garay, un altre a les 14.05 al carrer de Provença i un altre a les 21.17h, a la plaça del Roc Blanc.

En el primer cas, una persona va resultar ferida, mentre que en els altres dos els conductors van donar positiu per alcoholèmia i al test de drogues respectivament.

A més, durant la matinada, un altre conductor va ser detingut quan els agents el van aturar per haver-se saltat un semàfor i van descobrir que tenia una ordre de captura i detenció pendent.