FOTO La Creu Roja de Terrassa estrena vehicle per a transportar gent gran

La furgoneta va ser presentada durant la festa de Nadal de l'entitat, que compta amb 700 voluntaris a la ciutat

El nou vehicle de la Creu Roja de Terrassa.
El nou vehicle de la Creu Roja de Terrassa. | Creu Roja de Terrassa
LaTorre
23 de desembre del 2019
La Creu Roja va presentar aquest dissabte a Terrassa el nou vehicle adaptat que ha adquirit amb la intenció de facilitar la participació de persones grans amb problemes de mobilitat als diversos projectes que desenvolupa l'entitat a la ciutat.

El vehicle està preparat per poder transportar una cadira de rodes i té unes dimensions reduïdes, les quals permeten les maniobres per part de tota mena de conductors. Per això, permetrà el moviment de persones que fins ara només podien rebre acompanyaments domiciliaris. 

La presentació del vehicle, una furgoneta Ford Transit, va tenir lloc en el marc de la festa de Nadal del voluntariat de la Creu Roja, en què el president de l'entitat, Marià Gallego, va felicitar Nadal als voluntaris i ha agraït la seva tasca.
 

El vehicle durant la seva presentació, aquest dissabte 21 de desembre. Foto: Creu Roja Terrassa



La ciutat, com a la resta de Catalunya, presenta una societat "amb un alt índex d'envelliment", de manera que segons fons de l'entitat, la Creu Roja duu a terme "projectes per millorar la seva autonomia personal com els productes de suport (cadires, caminadors, llits articulats) o la teleassistència. Terrassa és la segona seu local de Catalunya en què la Creu Roja té més voluntaris: un total de 700, només superada per la ciutat de Barcelona. Aquestes persones participen a més de 50 projectes, oferint servei a uns 14.000 usuaris.