El pàrquing de l'Hospital de Terrassa serà gratuït a les nits l'any 2020

La Direcció del CST prioritza la rebaixa de tarifes per aquells usuaris habituals dels serveis de l'Hospital i els seus familiars

Redacció
19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 20:02h
La Direcció del Consorci Sanitari de Terrassa va presentar al Consell de Govern la renovació i actualització de les tarifes d’ús del pàrquing pel 2020, amb canvis que prioritzen la rebaixa de tarifes en aquells usuaris que han de venir de manera repetida a l'hospital o durant moltes hores el mateix dia.

Així, les primeres hores de la tarifa general passaran a 2€ l'hora, i a 1,5€ a partir de la 3a. Per als pacients d'alt ús, els abonaments seran de 5€ per 1 dia, 15€ per 10 dies, 30€ per 20 dies i 25€ per un mes, mentre que els familiars dels pacients ingressats pagaran 15€ per tres dies, 30€ per 20 dies i 50€ per un mes.
 
El cap de setmana, el preu serà de 1’5€/hora, i l’horari nocturn - entre les 0h i les 6h del matí - serà gratuït.
 
Les places especials per a persones amb mobilitat reduïda, places per a motos i places per a bicicletes s’han incrementat i són totes elles gratuïtes.

Treball conjunt amb l'administració per optimitzar el transport públic

L’any 2011 es va posar en funcionament el pàrquing amb l’objectiu de reordenar els espais i facilitar l’accessibilitat tant de pacients com de professionals, i garantir que els vehicles sanitaris i el transport públic puguin accedir al Servei d’Urgències i a la resta de serveis de l’Hospital.
 
El Consorci Sanitari de Terrassa està treballant conjuntament amb l’administració local per optimitzar el transport públic i les freqüències de pas, fent propostes de reordenació d’espais, de millora de l’accessibilitat des de la ciutat com per exemple la creació de vies que connectin directament Terrassa amb el centre sanitari des de l’estació de Terrassa Est.