Maria del Mar Bonet tancarà aquest dissabte a Terrassa la gira «50 anys d'Escenaris»

La ciutat egarenca és una de les escollides per la cantautora mallorquina per tancar la gira de commemoració de mig segle de carrera musical, que l'ha dut arreu del món durant tres anys

Maria del Mar Bonet en concert.
Maria del Mar Bonet en concert. | Sons del Món
LaTorre
19 de desembre del 2019
Maria del Mar Bonet actuarà aquest dissabte a Terrassa per acomiadar la gira de celebració dels 50 anys de carrera de la cantautora mallorquina, 50 anys d'Escenaris. La ciutat egarenca és la ciutat escollida per tancar la ronda de concerts, que l'ha portat arreu dels Països Catalans, diverses ciutats espanyoles i a països com Itàlia, Tunes i Cuba.

L'espectacle, que constarà d'un doble concert, tindrà lloc dissabte de desembre a les 21:30 h, a la Parròquia de Santa Creu de Terrassa, on Maria del Mar Bonet hi interpretarà els temes que han marcat la seva extensa carrera musical acompanyada del músic i guitarrista Borja Penalba. L'actuació de la cantant vindrà precedida de la del cantautor valencià Joan Amèric.

El concert d'aquest cap de setmana a Terrassa és l'inici del final de la gira, que durant tres anys ha acompanyat a Maria del Mar Bonet per a commemorar el mig segle sobre els escenaris. Després, 50 anys d'Escenaris passarà per Barcelona (24 i 27 de desembre) abans de finalitzar-la a la seva Palma de Mallorca natal, el pròxim 15 de gener.