El PSC critica la falta de participació ciutadana en el procés d'annexió de les Fonts

El grup municipal socialista critíca la comissió entre alcaldies i demana la participació d'entitats i associacions del municipi

Marc Armengol (PSC) a la roda de premsa.
Marc Armengol (PSC) a la roda de premsa. | PSC Terrassa
LaTorre
19 de desembre del 2019
Actualitzat el 20 de desembre a les 10:10h
El PSC va manifestar ahir en roda de premsa la necessitat de fomentar la participació ciutadana en el procés d'agregació total de les Fonts al municipi de Terrassa. Va ser per mitjà del portaveu del grup municipal del partit, Marc Armengol, que va anunciar l'entrada d'una esmena "per reclamar la creació d'una comissió ciutadana de seguiment d'aquest procés tan important".

Segons el mateix Armengol, el procés d'agregació de Les Fonts de Sant Quirze a Terrassa "no pot dur-se a terme sense la implicació dels veïns i veïnes de Les Fonts" afegint que el govern municipal "vol obviar la participació ciutadana però nosaltres reclamarem que s'incorpori una Comissió de participació ciutadana". A més, va avançar que aquest òrgan hauria d'aplegar "entitats i associacions de Les Fonts". Tot i així, votaran a favor de la iniciativa del Govern Municipal.

El govern terrassenc, integrat per Tot per Terrassa (TxT) i ERC preveu només una comissió bilateral entre alcaldies I una Comissió bilateral tècnica. Tanmateix, el portaveu socialista va reiterar que "els residents de Les Fonts seran les persones més afectades per l'annexió i per tant, han de tenir veu i estar informats de manera directa de totes les decisions que es prenguin".

Aquestes declaracions formen part del contingut esgrimit pel grup municipal socialista en roda de premsa, en què s'hi van exposar i mostrar l'opinió del PSC quant als temes que es tractaran en el proper ple municipal, que tindrà lloc demà divendres.