MútuaTerrassa acollirà una conferència sobre la medicina de precisió en oncologia

La ponència tractarà els darrers avenços i els nous reptes de la medicina especialitzada enfocada en la seva vessant oncològica

L'Hospital Universitari MútuaTerrassa.
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Joaquim Albalate
LaTorre
17 de desembre del 2019
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) acollirà aquest divendres la conferència "La medicina genòmica i personalitzada: el nou paradigma", en què el Professor Jesús García Foncillas exposarà els darrers avenços en l'àmbit de l'oncologia de precisió. L'exposició tindrà lloc a l'Edifici Docent del centre (C/Sant Antoni, 39) i començarà a les 8.15 h.

A l'acte s'hi exposaran també els nous reptes derivats de la medicina genòmica i s'hi abordaran les múltiples línies prometedores com la immunoteràpia, la biòpsia líquida o la medicina de precisió, que estan fent possible un canvi a l'hora del tractament del càncer. García Foncillas també citarà els articles publicats recentment pel seu grup de recerca, com el paper d'algunes proteïnes en la resposta d'alguns tractaments nous en el càncer de còlon.

García Foncillas és doctor en oncologia i investigador. A més, dirigeix l'Oncohealth Institute i de la Divisió d'Oncologia Translacional de l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz. El ponent estarà acompanyat per Lluís Cirera, cap del servei d'Oncologia de MútuaTerrassa, que moderarà la conferència.

La conferència s'emmarca en el calendari de Sessions d'Actualització en Medicina Clínica promogudes per la direcció de Docència de l'HUMT amb la voluntat de distingir-lo com un hospital amb una vocació més enllà de l'estrictament assistencial i que aposta per una voluntat acadèmica en termes de recerca, docència i innovació.