FGC funcionarà tota la nit de Cap d'Any entre Terrassa i Barcelona

El 24 de desembre els trens hi circularan fins les 23.00 h i el dia de Nadal ho faran fins les 2.00 h

LaTorre
17 de desembre del 2019
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha anunciat la modificació dels seus horaris per tal d'adaptar-los a la "demanda" associada a les Festes de Nadal. D'aquesta manera, entre el dimarts 24 de desembre i el dimarts 7 de gener, les línies del servei s'ajustaran a les característiques d'aquestes dates amb l'objectiu de fomentar-ne l'ús del transport públic.

Com ja ve sent habitual, el 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei finalitzarà a les 23:00 h a totes les línies. Per Nadal la circulació finalitzarà a les 2.00 h i per Sant Esteve, a les 00.00 h. Per Cap d'Any, el servei serà ininterromput durant tota la nit, tant en la línia S1 (Terrassa-Barcelona), com en la S2 (Sabadell-Barcelona). 

D'aquesta manera, a les línies Barcelona-Vallès, els combois circularan cada 45 minuts durant la franja nocturna del 31 de desembre a l'1 de gener. Pel que fa a les línies urbanes (L6, L12 i L7) i a la ruta Llobregat-Anoia, la freqüència de pas serà de 20 minuts.

Les característiques del servei que oferirà FGC durant les festes de Nadal poden consultar-se a la web de la companyia, a l'aplicació per a mòbils i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al 012.