SORTEIG Entrades dobles per veure «Fuenteovejuna», «Chopiniana» i «L'ocell de foc» del Ballet de Geòrgia

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle el 21 i el 23 de desembre, al Centre Cultural Terrassa

Un dels moments de l'actuació
Un dels moments de l'actuació | Centre Cultural Terrassa
LaTorre
16 de desembre del 2019
Actualitzat el 19 de desembre a les 17:14h
El Ballet Estatal de Geòrgia homenatja un dels grans coreògrafs de la història de la dansa: Michael Fokin. La companyia, que visita el Centre Cultural Terrassa per segona vegada, oferirà un programa dues coreografies de Fokin de tall romàntic: Chopiniana (1908) i L’ocell de foc (1910).​

La primera es va estrenar a París amb el nom de Les sílfides, és una suite ballada sobre la música de Frederic Chopin i està orquestrada per Alexander Glazunov. Està considerada com l’obra mestra de Fokine. Mentre que la segona va resultar un èxit que va marcar la presentació de Stravinskii en societat.

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, dues entrades dobles per anar a veure Fuenteovejuna, el dissabte 21 de desembre a les 20 h i dues entrades dobles més per anar a veure Chopiniana i L’ocell de foc, Ballet de Geòrgia el dilluns, 23 de desembre, a les 20:30, al Centre Cultural Terrassa. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el dijous 19 de desembre a les 10:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:



Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el divendres, 20 de desembre, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.